Bij Karten met kinderen leer je ook de betekenis van de vlaggen. Karten met kinderen kan op vastgestelde tijden Karten met kinderen is een betaalbare hobby. Bij Karten met kinderen staat veiligheid hoog in het vaandel. Reserveren voor karten met kinderen is zo gebeurd Foto album van Karten met kinderen

NOV 2010:

Meer en vaker kinderkarten!
Vanaf 1 november zijn er meer tijden waarop kan worden gekart met kinderen. Dus buiten de vaste zondag kan er nu ook op Zaterdag en Woensdag worden gekart! 

 

 

OKT 2010:

Karten met Kinderen RACE

31 oktober zijn de Racekids naar Zoetermeer geweest om daar te strijden tegen elkaar. In ons fotoboek zie je binnenkort de foto's en een wedstrijd verslag.

 

FEB 2010:

Een reuze geweldige dag!

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen nét iets langer duren!

De Voltage draagt uiteraard graag bij aan een opkikkerdag, zoals laatst met Raheem, die bij ons kwam karten en lasergamen.
Wij vonden het erg gezellig en werken graag mee aan een volgende Opkikkerdag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEC 2009 (stond voorheen 2010, is typefout uiteraard):

10 nieuwe kinderkarts is de start van het aanbieden van kartcursussen bij De Voltage Indoor Entertainment.

Opa's, oma's, tantes, ooms, nichten en neven opgelet! De kartcursus is ook leuk om kado te geven. Bijvoorbeeld voor communie, sinterklaas, kerst, verjaardag of gewoon als extraatje.

Wie weet word je als talent gescout bij De Voltage en voor je het weet rijd je op internationaal niveau, net als onze kampioen Tim van Laarhoven. Ook Tim is op jonge leeftijd gaan karten en heeft veel baanuren bij De Voltage erop zitten. Misschien heb je geluk en kun je Tim in het echt zien racen bij De Voltage en geeft hij je gouden tips!

Bezoek de website van De Voltage
De Voltage Indoor Entertainment - Groenstraat 139-391 - 5021 LL - Tilburg - info@devoltage.nl - Direct contact: 013-5800007